Gratis adverteren api

 

Emaille straatnaamborden, straatnamen, straatnaambord en straatnaamplaten.

Emaille straatnaamborden, straatnamen, straatnaambord en straatnaamplaten.
Prijs:
€ 99.95
Bekeken:
7923 keer sinds 09-02-2015, 20:15:45
Telefoon:
+31 (0)613849942
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Mooie, zware kwaliteit straatnaamborden. Van echt emaille, dus met mooie uitstraling en zeer duurzaam. Verkleurt NIET in de zon, wat bij veel andere materialen wel gebeurt.
In het originele design zoals het vroeger altijd was. En dus ook in de oude, oerdegelijke kwaliteit van vroeger. Maar bij ons wel met de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding, nergens goedkoper!
Met uw eigen tekst of naam. Keuze uit 16 verschillende kleuren en 3 lettertypes. Mogelijk in maten van 25x8 tot 50x8 cm en van 45x15 tot 100x15 cm.
U betaalt een vaste prijs per maat, dus geen toeslagen!

Ook uit voorraad leverbaar in enkele standaard teksten zoals “Walk of Fame”, “Marilyn Monroe Avenue” en “Eigen Weg” en “Route 66”.

U kunt bij ons ook terecht voor funborden, deurbordjes, naamplaten, straatnaamborden verbodsborden, waarschuwingsborden, borden met uw eigen clublogo en nog veel meer.

Emaille.NU is uw webwinkel voor emaille borden en bordjes. Zowel nostalgisch als modern. Altijd met de allerbeste prijs/kwaliteitverhouding.
Geachte lezer, omdat ons assortiment in deze productcategorie nogal breed is, is het niet mogelijk om 1 vaste prijs te vermelden. Voor een overzicht van alle prijzen bezoekt u onze webshop of stuurt u een email via deze advertentiesite.

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)