Gratis adverteren api

 

Huizen te huur voor lange termijn, zuid Spanje

Huizen te huur voor lange termijn, zuid Spanje
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
3788 keer sinds 26-03-2014, 14:21:22
Telefoon:
+31 (0)4 965 067 334
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

*DIT IS EEN ALGEMENE ADVERTENTIE VOOR ONS MAKELAARSKANTOOR, NIET VOOR 1 SPECIFIEKE WONING. WIJ HEBBEN VELE HUIZEN AAN DE COSTA BLANCA. STUUR ONS GERUST EEN MAIL OF BEL VOOR MEER INFO.

Koop en Huur woningen C&C inmoasesores.SL kantoor in Guardamar Del Segura (Alicante)

De mooiste en betaalbare woningen aan de Costa Blanca ,en overige Costa's in zuid-Spanje , bel of mail vrijblijvend naar ons kantoor in Guardamar Del Segura ,u wordt in het Nederlands geholpen door een van onze medewerkers. Ons kantoor biedt u alle service die u nodig heeft voor de koop en huur van een woning in zuid Spanje. Maar u kunt via ons ook uw eigen woning in zuid Spanje verkopen of verhuren. Informeer naar de verschillende promotiepakketten. Ons netwerk is zeer uitgebreid.

C&C inmoasesores heeft meer dan 10 jaar ervaring in de Spaanse onroerend goed markt en werkt nauw samen met professionele projectontwikkelaars. Waarom tientallen makelaarskantoren in diverse talen bezoeken of het eindeloos doorzoeken van websites? Vertel ons eenvoudig wat u zoekt en u ontvangt een op maat gesneden selectie van geschikte woningen in de door u gewenste prijsklasse en omgeving.

Het huizenaanbod van C&C inmoasesores is zeer uitgebreid van exclusieve luxe villa's, bungalows, appartementen, woningen, penthouses tot finca's en landhuizen, percelen en nieuwbouw, ieder object kan gelden voor zowel beleggings - als woonobject.

Wij bieden u professionele dienstverlening gedurende alle fasen van het aankoopproces. Vanzelfsprekend ontvangt u ter plekke het beste financieel- en juridisch advies van Nederlands en Engels sprekenden.

C&C inmoasesores heeft Huurwoningen vanaf € 295,- per maand, Koopwoningen vanaf € 45000,- . Tevens bieden wij u de mogelijkheid tot HUURKOOP en ruime HYPOTHEKEN tot en met 100%! Huurkoopregeling is mogelijk zonder bemiddeling van de bank, dus direct met ons kantoor en de woningeigenaar.

Nog niet toe aan een woning kopen in Spanje maar wilt u er wel voor lange tijd verblijven in een vaste woning? Bij ons kunt u woningen huren t/m 10 jaar (lange termijn huur). Informeer naar de mogelijkheden.

U kunt altijd vrijblijvend bellen of mailen naar ons kantoor in Guardamar Del Segura.

C&C Inmoasesores

Avenida de Madrid 6 ( Calle de Madrid, 6 )
03140 Guardamar del Segura
Costa Blanca, Spanje

T +34 965 067 334 (Oficina)(Spanje)

T +31 (0)10 340 9970 (Nederland) (Gratis,maar niet altijd bereikbaar)(Skype)

M: 0034 64 872 9304 (Mobiel)

Kantoor Nederland :

Lijndonk 4 | 4825 BG Breda
Breda Businesspark, Kantoor 2.06
TEL: 076 -7602848

EMAIL: info@cycinmoasesores.com

> De getoonde foto's zijn voorbeelden uit onze database

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)